NWB Borrel | Steketee Outdoor

Inschrijving voor NWB Borrel | Steketee Outdoor
15,00 € 15.0 EUR
Verkoop eindigt op 13-10-2023 20:00 Europe/Amsterdam
Aantal
Borrel Nieuw West Brabant | Steketee Outdoor

Steketee Outdoor Centrum is opgericht door Bert Steketee, die vroeger als beroepsmilitair bij het Korps Commandotroepen te Roosendaal werkte. In zijn vrije tijd begeleidde hij diverse groepen op recreatieve wijze. Deze uitstapjes waren gericht op de ware betekenis van het woord ‘survival’, met als ingrediënten een kaart, kompas, slapen in noodonderkomens en zelfgemaakte bossoep. Toen Bert in 1992 stopte bij het Korps Commandotroepen, was de keuze voor een eigen Outdoor Centrum een logische stap.

Bij Steketee Outdoor Centrum kun je terecht voor stoere activiteiten voor kids en tieners, verrassende teamuitjes voor bedrijven en clubs, uitdagende vrijgezellenfeesten voor mannen en vrouwen, gezellige activiteiten voor vitale 50+’ers en leuke sportieve familiereünies. Kortom: voor ieder wat wils, waarbij actie en sportiviteit de boventoon voeren, maar waar gezelligheid en teambuilding minstens zo belangrijk zijn! Dit outdoor centrum is gelegen in het buiten gebied van Rucphen (west Brabant).


Hoe koop ik tickets? 

Klik op 'Registreer', de rode knop rechtsboven. Vul uw gegevens in als naam en adres. Klik op 'bevestig'. Hierna bent u automatisch geregistreerd - het allerbelangrijkste! 

Hierna kunt u betalen met iDeal of bankoverschrijving. Liever cash bij de deur? Ook goed, dan komt u gewoon naar de lezing. U staat namelijk na het invullen van naam en adres in ons systeem. 

Vragen?
Mail naar info@nieuwwestbrabant.nl. 


Datum & Tijd
vrijdag
13 oktober 2023
18:00 20:00 Europe/Amsterdam
Locatie

Steketee Outdoor Centrum

Gastelsebaan 18A
4715 TB Rucphen
Nederland
info@steketeeoutdoor.nl
Get the direction
Organisator

Nieuw West Brabant

+31 76 760 2800
info@nieuwwestbrabant.nl
DEEL

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement en deel jouw aanwezigheid.